Xtrem PC 3.0 – traiasca WordPress

WordPress castiga din ce in ce mai mult teren devenind nu doar o unealta de blogging ci si o unealta solida de publishing.

Astfel navigand zilele trecute pe internet nu mica mi-a fost surpriza descoperind ca site-ul XtremPC a fost refacut folosind ca platforma… tocmai WordPress, dupa ce ani de zile a folosit, din cate am putut sa-mi dau eu seama, o solutie custom made.

Si nu e greu de intuit ca incet, incet vor aparea si altii din mass-media clasica care vor incepe sa foloseasca ca platforma de publishing online WordPress datorita faptului ca e open source si are o comunitate foarte numeroasa care poate oferi suport gratuit.

5 comentarii la „Xtrem PC 3.0 – traiasca WordPress”

  1. WordPress are o comunitate imensa in spate si asta e tot ce conteaza. O gramada de minti care gandesc si aduc imbunatatiri pe zi ce trece. Iar cms-ul in sine este deosebit de simplist si il poti adapta cam la ce vrei pe partea de publishing.

  2. Nu e unul din site-urile pe care sa le fi vizitat frecvent, asa ca nu pot face o comparatie, dar cert e ca arata bine si are o functionalitate ok. Pana la urma cam orice CMS poate fi adaptat pentru aproape orice fel de site, in special daca te descurci sa codezi o tema proprie. Oricum, in afara de structura URL-urilor nu prea ai de unde sa banuiesti ca folosesc WP…

  3. Pe naiba 😛 Structura respectiva o poti obtine foarte usor fara sa fie vorba de nici un WordPress.
    Insa daca arunci un ochi prin sursa, chiar daca au scos ei lucrurile evidente, se poate vedea usor cativa de „wp-ceva”.

Comentariile sunt închise.