Sfintele Pasti – un site de suflet

Site-ul Sfintele Pasti este unul din site-urile mele de suflet. Actul de nastere a fost semnat cu un an si ceva in urma, mai exact pe data de 4 martie 2008.  De ce am plecat la drum cu un astfel de proiect ? Pentru ca online-ul avea nevoie de asa ceva… poate ca existau, poate ca exista site-uri dedicate sarbatorilor pascale dar majoritatea sufera prin faptul ca fie sunt orientate catre aspectul strict comercial, uitand ceea ce este mai important: utilizatorul, fie exista lacune in ceea ce priveste continutul.

Cu site-ul Sfintele Pasti am incercat sa ofer utilizatorului informatia de care are nevoie, dar in acelasi timp am urmarit sa aduc la lumina traditii si obiceiuri, nu neaparat uitate, cat mai ales ignorate. Nu stiu daca am reusit sa ating telurile propuse dar daca am reusit un plus de informatie celor care au nevoie de asa ceva inseamna ca ma apropii de ceea ce mi-am propus.

Site-ul este structurat pe cateva categorii de interes: Perioada Triodului, Perioada pascala, Sfintele Pasti, Masa de Pasti, Retete de Post, Cantari Psaltice, Simbolistica Pascala si Traditii si Obiceiuri. Categoriile sunt astfel structurate astfel incat orice crestin sa poata gasi cele necesare pregatirii duhovnicesti pentru intampinarea Invierii Domnului.

De asemenea pe Sfintele Pasti se desfasoara un concurs de Pasti si exista o sectiune speciala Felicitari de Pasti.

Vizitatorii site-ului pe langa informatia oferita pe site au posibilitatea de a tipari oricare din articolele prezentate sau de a le trimite pe e-mail unui prieten.