Gratuit: avast! Internet Security

Avast Internet Security
Avast Internet Security

avast! Free Antivirus si avast! Internet Security sunt doua solutii antivirus pentru utilizatorii casnici.

Eu folosesc de vreo 9 – 10 ani avast! Free Antivirus si in toata aceasta perioada pot spune ca sunt foarte multumit de prestatia acestui antivirus.

Comportamentul meu de utilizator preventiv cumulat cu capacitatea de detectie a acestui antivirus mi-au tinut toate calculatoarele curate in tot acest timp si chiar daca mi-au mai scapat cateva fisiere suspecte n-am avut niciodata vreo problema majora.

Cum am ajuns sa folosesc avast! Free Antivirus?
Am incercat inainte de Avast si alte solutii de antivirus gratuite: Avira, AVG, Bitdefender (acesta din urma nu era chiar gratuit dar fiind abonat al revistei Xtrem PC in fiecare luna aveam o cheie de licentiere) dar m-am confruntat cu cateva chestii pe care n-am putut sa le rezolv altfel! Consumul de resurse era destul de ridicat pentru sistemele din acea vreme (Bitdefender era campion la acest capitol) si nu era o placere prea mare ca o data la cateva luni sa-ti reinstalezi sistemul de operare Windows.

Avast nu a fost dragoste la prima vedere ci doar un alt antivirus gratuit pe care am ales sa-l testez iar cu timpul m-a convins ca merita sa-l pastrez: consumul de resurse este bine calibrat si rata de detectie este foarte buna (daca alegi sa urmezi sfaturile sugerate in cazul in care suspecteaza ceva pariez ca nimeni nu va avea probleme cu virusii).

Care-i treaba cu avast! Internet Security?
Imaginati-va avast! Free Antivirus cu cateva chestii in plus (blocks viruses & spyware, allows assistance from a geek friend, secures shopping & banking, runs risky programs safely, blocks hacker attacks, secures personal data, stops annoying SPAM, blocks phishing scams), toate acestea pentru un pret de 50 euro/an in mod normal sau chiar GRATUIT.

Cum puteti obtine 100% gratuit avast! Internet Security?
In primul rand trebuie sa utilizati deja oricare versiune de Avast: descarcati avast! Free Antivirus, il instalati pe calculatorul vostru si in urmatoarele 30 de zile va inregistrati pentru licenta gratuita valabila 365 de zile (nu va cere decat adresa de e-mail, numele si prenumele). Nu uitati sa va confirmati inregistrarea cu un simplu click pe link-ul din mesajul de confirmare trimis pe e-mail.

Apoi va trebui sa convingeti 7, 14 sau 21 de prieteni sa devina utilizatori Avast folosind link-ul vostru de refferer si veti primi gratuit licenta pentru avast! Internet Security timp de 1 an, 2 ani sau 3 ani (in functie de numarul de utilizatori convinsi sa foloseasca Avast)!

Disclaimer! Acest articol contine link-uri personale de refferer avast! Internet Security!

Un comentariu la „Gratuit: avast! Internet Security”

Comentariile sunt închise.