Smart Installer Pack – toate programele de care ai nevoie

Ei acum nu va ganditi ca Smart Installer Pack va ofera totul in materie de programe pentru calculator. Nu ofera chiar totul, dar pune la dispozitie intr-o singura aplicatie majoritatea programelor pe care le folositi in mod curent, adica cele mai populare programe folosite de majoritatea dintre noi.

Smart Installer Pack isi dovedeste utilitatea atunci cand sunteti nevoit sa formatati hard-disk-ul si sa re-instalati sistemul de operare. E mult mai usor sa ai totul la indemana decat sa incepi sa cauti dupa operatia de re-instalare cd-uri sau pe internet un program sau altul. Sau chiar daca nu ati fost pus in situatia de mai sus dar nu aveti unele aplicatii il puteti incerca pentru ca fiecare program inclus se instaleaza cu un singur click din interfata destul de intuitiva pusa la dispozitie.

Ultima versiune include urmatoarele programe: Yahoo Messenger, Yahoo Widgets, Skype, Google Earth, Winamp, Firefox, Bittorent, Gmail Notifier, Rocket Dock, Codecs Pack, Adobe Flash Player, Apple QuickTime, SunJava, Adobe Reader, WinRar, Open Office, Daemon Tools, ThunderBird, Gimp, Picasa, Avira Antivirus, Google Chrome, CCleaner, KmPlayer.

Eu pesonal folosesc mai bine de jumatate din programele de mai sus in mod frecvent si probabil nu sunt singurul. Si desi nu e obligatoriu, e util sa va luati masuri de siguranta punand deoparte acest software pentru ca nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de el. Si ca sa-l aveti tot timpul la indemana, poate e util si prietenilor incercati solutii gratuite de backup online.

4 comentarii la „Smart Installer Pack – toate programele de care ai nevoie”

    • Pai vrei sa se trezeasca intr-un proces cu Microsoft ? Si apoi de ce sa folosesti ceva comercial cand exista aplicatii open source… care sunt cu totul altceva decat freeware (care nu sunt altceva decat aplicatii comerciale limitate)

Comentariile sunt închise.