Windows 7 RC (Release Candidate) disponibil pentru download gratuit pana pe 20 august 2009

Daca nu ati descarcat, instalat si testat inca Windows 7 RC (Release Candidate) o mai puteti face pana in data de 20 august 2009. Astfel puteti testa timp de 6 luni noul sistem de operare inainte de a va decide daca il cumparati sau nu, caci incepand cu 1 martie 2010 calculatoul pe care este instalat Windows 7 RC se va inchide o data la 2 ore  pana pe 1 iunie 2010 cand licenta de utilizare gratuita va expira complet.

Chiar si asa eu zic ca merita sa experimentati Windwos 7 care seamana cu Windows XP dar e ceva mai mult decat acesta, in plus se misca extraordinar de bine chiar si pe calculatoarele cu o configuratie nu prea stralucita, aceasta insemnand ca are nevoie de resurse mult mai rezonabile decat Windows Vista.

Folosesc Windows 7 pe un laptop de aproape o luna si desi n-am stat sa-l bibilesc sau sa-l studiez in cele mai mici detalii sunt extrem de multumit de experienta cu noul sistem de operare. Astfel instalarea s-a facut intr-un timp record, neasteptat de scurt, iar driverele generice ale sistemului de operare au fost suficiente ca laptopul sa se miste impecabil fara a sta sa caut pe internet driverele originale laptopul venind cam cu fundul gol in acest sens.

Din 22 octombrie 2009 va fi disponibila pe piata versiunea finala Windows 7 si din cate am auzit pretul unei licente va fi destul de accesibil. Ba mai mult se pare ca vom avea si Windows 7 Family, adica putem folosi pe maxim 3 calculatoare sistemul de operare cumparat la pachet, care evident e mult mai avantajos din punct de vedere al pretului decat cumpararea separata a 3 licente.

Daca v-am trezit curiozitatea dati fuguta si faceti download la Windows 7 RC. Si sper sa-mi multumiti mai tarziu.

2 comentarii la „Windows 7 RC (Release Candidate) disponibil pentru download gratuit pana pe 20 august 2009”

  1. Ce ti-e si cu gratuitatile astea de la Microsoft : pana la urma tot trebuie sa-l cumperi, ca alta sansa nu mai ai daca te-ai apucat sa ti-l instalezi in perioada asta de gratuitate !

Comentariile sunt închise.