Site-ul zilei: Economiseste pentru tine! Economiseste pentru maine!

Usor de zis, greu de… va asteptati sa spun „greu de pus in practica” ? Nu, ci e greu de acceptat… caci la nivel teoretic imbratisam fara nici un fel de repulsie orice curent ecologic dar cand sa trecem la practica nu acceptam nici in ruptul capului sa renuntam la confortul nostru cel de toate zilele. Dar credeti-ma ca nici nu este nevoie sa faceti lucrul acesta, in schimb puteti sa faceti lucruri care poate vi se par marunte dar care facute zi de zi va ajuta sa descoperiti cata risipa faceti fara macar ca sa va dati seama.

Site-ul pe care vi-l propun astazi se numeste sugestiv Economiseste pentru tine! Economiseste pentru maine! si incearca sa ne sensibilizeze fata de consumul iresponsabil a resurselor pe care le avem la dispozitie.
Veti descoperi pe acest site ca se consuma mai mult decat este nevoie, veti descoperi trucuri si sfaturi care sa va ajute sa faceti economie (la energie electrica, la gazele naturale, la apa menajera, etc.). Exista chiar si un calculator de reurse prin care va puteti estima consumul lunar. Sa nu va speriati daca e mai mult decat cheltuiala la intretinere.

Iar daca sunteti amatori de concursuri, aveti la dispozitie si un concurs la care puteti participa pana pe 31 mai 2009, iar marele premiu e o excursie la Bruxeles.

Comentariile sunt închise.