Site-ul zilei: Giveaway of the Day

Nu sunt primul si nici ultimul care descopera uneori site-uri ce merita a fi impartasite si celorlalti. De aceea incepand de astazi voi avea o categorie noua pe blog Site-ul zilei in care voi prezenta site-uri care mi-au atras atentia si consider ca merita sa fie cunoscute si de alte persoane, dar nu promit sa am un site in fiecare zi.

Astazi o sa va prezint Giveaway of the Day: site pe care gasesti in fiecare zi o aplicatie software gratuita (programe care in mod normal ar costa cateva zeci de euro sau poate chiar sute). Timp de 24 de ore va fi disponibil spre descarcare un anumit software, a doua zi va fi prezentat un altul, s.a.m.d. Partea frumoasa a lucrurilor e faptul ca programale prezentate sunt complet functionale fara nici un fel de limitari precum au cele de tip trial si nu trebuie sa-ti bati capul cu crack-uri sau solutii warez pentru a face programul sa mearga. Iar reversul medaliei e faptul ca nu orice program prezentat iti va fi necesar, dar calul de dar nu se cauta la dinti asa ca stand cu ochii zi de zi pe aces site sigur vei gasi la un moment dat ceva util si corespunzator nevoile tale.

Programele descarcate trebuie instalate si activate tot in ziua in care se ofera gratuitate altfel nu mai sunt gratuite. Altfel spus nu-i recomandat sa descarci tot ce prinzi in ideea ca-ti va folosi vreodata sau ca vreunul din prieteni va avea nevoie de acel program. De asemenea trebuie stiut ca aceste programe nu beneficiaza de actualizarile ulterioare, sau daca este posibila actualizarea aceasta se va face contra-cost. Dar sunt convins ca nu veti avea nevoie de actualizari daca veti gasi la un moment dat un program util pe care sa-l descarcati si sa-l folositi.

Cam atat pentru astazi ! Best regards !