Site-ul zilei: Norc – street level imaging

Ti-ar place sa face turul virtual al principalelor orase din Romania sau al unor capitale europene din Europa Centrala si de Est ? Si asta toate acestea doar cu un singur click ?

Atunci viziteaza site-ul Norc – un site care-ti permite sa ratacesti pe strazile oraselor Bucureşti, Ploieşti şi Valea Prahovei, Constanţa şi litoral, Braşov şi Poiana Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Piteşti, Târgovişte. S-ar putea sa ai parte de o experienta extrem de placuta sau dimpotriva de surprize mai putin placute: sa descoperi masina ta in parcare sau in trafic, sau pe tine traversand prin locuri nepermise, sau mama intinzand rufele pe balcon, sau mai stiu eu ce situatii la care momentan nu ma pot gandi. Dar in general ai parte de o experienta placuta.

Daca va ganditi sa vizitati vreo capitala, aveti de ales intre Viena, Praga, Bratislava, Varsovia si Moscova. Si aceasta fara sa te coste vreun ban, cu exceptia conexiunii la internet si a timpului petrecut ratacind pe strazile vreunui oras in care nu ai ajuns pana acum.

Va doresc navigare placuta !

2 comentarii la „Site-ul zilei: Norc – street level imaging”

Comentariile sunt închise.