Site-ul zilei: Produs in Romania

Credeati c-ati scapat ? Nici pe departe… revin dupa o absenta de aproape doua saptamani cu un nou site care consider ca merita toata atentia utilizatorului, toata atentia atat din punct de vedere informativ cat si din punctul de vedere al posibilitatii de colaborare cu acest site in masura in care timpul si cunostintele v-o permit.

Dar hai sa nu o mai lungesc si sa va spun despre ce este vorba: Produs in Romania este un site care doreste sa promoveze tot ce este romanesc si neaparat de calitate (citat aproximativ din prezentarea de pe site-ul in cauza). Ba mai mult decat atat, prin informatiile pe care le pune la dispozitie doreste sa incurajeze consumul produselor romanesti de calitate, consum care ar contribui la crearea a catorva sute de mii de noi locuri de munca.

Proiectul ProdusIn, o enciclopedie a produselor romanesti de calitate, este o initiativa excelenta mai ales pentru cei tineri care n-au auzit decat de Coca-Cola, McDonald’s, s.a.m.d. dar si pentru adultii care au impresia ca Koeber este o marca de vopsea germana. Desi pare o comunitate relativ tanara eu sper sa nu lase jos garda, sa nu scada entuziasmul de acum si sa devina un punct de referinta pentru ceea ce este autentic romanesc si neaparat de calitate.

Mai multe de atat nu va spun, e suficient ca v-am atatat curiozitatea si va las sa rasfoiti site-ul pe care vi l-am recomandat astazi.

PS: Am observat ca au si un concurs la care se pot castiga 3 licente BitDefender Total Security 2009, asa ca nu mai stati pe ganduri. Iar daca sunteti pasionati de concursuri online va recomand, asa ca bonus, site-ul Concursuri Online.