Allview F2 Crony lansare oficiala prin site-ul de reduceri Groupon

Stati cu ochii pe Groupon caci urmeaza o lansare oficiala de produs: telefonnul mobil dual sim cu touchscreen Allview F2 Crony

Noul telefon dual SIM touchscreen Allview F2 Crony va fi lansat oficial luni, 20 iunie si va putea fi achizitionat la pretul de 269 lei fata de pretul recomandat de 349 lei, doar in perioada 20 – 21 iunie.

Anuntul initial legat de lansarea acestuia prin platforma de promovare Groupon este temporar suspendat din cauza unor dezacorduri cu privire la termenii promotiei. Produsul poate fi achizitionat prin intermediul formularului de comanda din site-ul Allview.

F2 Crony este un telefon mobil Dual SIM touchscreen care se adreseaza tinerilor cu personalitate puternica si nonconformista prin meniul inedit dar si prin forma si culorile care ii definesc design-ul. Ca trasaturi principale F2 Crony are un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash si conectivitate la internet prin GPRS si EDGE.

Un comentariu la „Allview F2 Crony lansare oficiala prin site-ul de reduceri Groupon”

  1. Am citit si eu destul de multe despre aceasta „jucarie”, iar pretul este mai mult decat decent. Nu m-am jucat inca la propriu cu modelul F2 de la AllView, dar cred ca imi voi spori oportunitatile in acest sens ca sa trag o concluzie corecta. La prima vedere raportul dintre calitate si pret pare super … cu sau fara reducerea de la Groupon, tot merita banii :)!

Comentariile sunt închise.