Castiga vouchere eMAG in functie de varsta ta

Cumpară orice produs de la eMAG în perioada 1 – 23 noiembrie 2011 și primești un Card Cadou cu o valoare în funcție de vârsta ta. De exemplu, daca ai 34 de ani, primesti 34% din valoarea comenzii sub forma de Card Cadou.

Când pot folosi Cardul Cadou?
Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 1 – 29 februarie 2012, pentru a comanda orice produs din urmatoarele categorii: Televizoare, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Hote incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile.

Cum pot sa il folosesc?
Cardul Cadou poate fi folosit la valoarea sa integrala doar pentru comenzi cu o valoare totala de minim 5 ori mai mare decat a Cardului Cadou introdus. In cazul in care noua comanda inregistrata nu are o valoare de minim 5 ori mai mare decat a Cardului Cadou, Cardul Cadou iti ofera o reducere de 20% din valoarea produselor comandate.

Cand il primesc?
Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou este nominal, nu este transmisibil si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

Participa acum la acest concurs !

Un comentariu la „Castiga vouchere eMAG in functie de varsta ta”

Comentariile sunt închise.