#refinantare for dummies

#refinantare for dummies in traducere libera inseamna nimic altceva decat: #refinantare pentru to(n)ti sau, si mai explicit, #refinantare pe intelesul tuturor.

Inainte de toate trebuie sa spun ca nu sunt la prima tentativa de a scrie despre BCR, ca acest articol face parte dintr-o serie de articole cu care intentionez sa particip la prima campanie Blogal Initiative si ca voi incerca sa gasesc in produsul de refinantare BCR ce se doreste a fi promovat lucrurile de care are nevoie in primul rand clientul si mai apoi banca.

Mai trebuie spus ca desi sunt dusman declarat al creditelor pentru orice (singurul credit la care as apela este cel pentru cumpararea unei locuinte) daca esti deja prins in hora aceasta numita creditare si ai de ales, recomand sa alegi raul cel mai mic posibil adica #refinantarea.

De ce sa faci lucrul acesta? Pentru ca in mod aproape sigur, oricum ai privi lucrurile, in cazul unei refinantari a unui credit curent vei avea numai de castigat: vei plati mai putin decat ar fi trebuit sa platesti pentru creditul initial.

2 comentarii la „#refinantare for dummies”

    • Carcotasule ia mai gandeste-te putin: care-i avantajul meu daca platesc 300 de euro pe luna timp de 100 de luni si prin refinantare platesc 200 euro pe luna dar timp de 150 de luni ? Financiar vorbind niciuna… asadar #refinantarea din punctul meu de vedere inseamna, si trebuie sa insemne, suma finala de achitat mai mica decat pentru creditul initial.

Comentariile sunt închise.