Concursuri cu castigator din oficiu

Se da un blog, cu pretentii de blog nisat!

Se face un concurs de review-uri cu scopul de link-building la care se ofera ca premiu… un review blogului castigator.

Inainte de a se termina concursul bloggerul nostru face un review unui blog participant la concurs. Nimic suspect pana aici dar cand la finalul concursului blogul castigator este cel caruia tocmai i-ai facut un review pe la mijlocul perioadei de concurs apar semnele de intrebare…

Citește mai mult

Cine a castigat un abonament anual la revista Connect

Concursul fulger s-a incheiat !

Elena, prima castigatoare desemnata a abonamentului la revista Connect nu este de gasit. Asa ca am purces la extragerea unui nou castigator si… este tot o doamna/domnisoara: Frăguţa (mihaela.frangu@…).

Castigatoarea concursului este Elena (iubire_credinta_speranta@…) Felicitari !!!

O invit pe castigatoare sa posteze intr-un comentariu datele necesare pentru a putea intra in posesia premiului: nume si prenume, adresa de corespondenta, telefon mobil, e-mail.

Citește mai mult

Castigatorii First Forward Future

Aici punem punct experimentului www.firstforward.ro: pe 14 iulie 2010 va fi anuntat marele castigator a premiului de 100.000 de euro. Pana atunci cei care au participat isi fac planuri despre cum vor cheltui acesti bani uitand ca s-ar putea sa-i loveasca soarta atat de rau in privinta sanatatii distruse de consumul de tigari incat acesti … Citește mai mult

RoBlogFest 2010: ce-am avut si ce-am pierdut

Fuse, fuse si se duse… RoBlogFest binenteles… Ce-am avut inainte de RoBlogFest si ce-am pierdut o sa va spun in cele ce urmeaza:

M-am inscris la RoBlogFest 2010 convins fiind ca nu am cel mai popular blog din blogosfera romaneasca insa omul cat traieste invata si bloggerul experimenteaza si uneori incearca sa masoare marea cu degetul… eu mi-am jucat cartea, asul din maneca, si am castigat… nu RoBlogFest-ul, pentru ca nu ar fi fost onest sa fur prin mita titlul de cel mai popular blog care i se cuvine de drept altui blog, ci am castigat multa experienta pe care nu as fi capatat-o astfel si mi s-au confimat niste lucruri aflate doar in stadiul de ipoteze inainte de a ma inscrie la aceasta competitie.

Citește mai mult

Concursuri Online

De cand am trecut de pragul de 100.000  de vizitatori pe luna pe site-ul de concursuri ma gandesc tot mai serios sa organizez un concurs pentru bloggeri.

Si nu orice fel de concurs, ci un concurs de concursuri din care absolut toata lumea va avea ceva de castigat garantat 100%, atat eu ca organizatorul al concursului pentru bloggeri cat si fiecare blogger in parte.

In principiu ma gandesc sa pun la bataie aproximativ 500 de euro din banii mei de buzunar cu ajutorul carora sa ofer un premiu constant intr-un netbook (laptop ultra-portabil) cu abonament la internet mobil pentru un an de zile. Si m-am gandit ca pentru un blogger ar fi ideal un laptop Asus Eee PC 1005 HGO, care cel putin din punct de vedere teoretic ofera o autonomie de 8 ore si vine cu modem 3G+ incorporat.

Citește mai mult

Castigator concurs unde RESTUL castiga

In aceasta seara vom afla restul castigator… daca nu stiti despre ce este vorba aruncati o privire peste articolul Concursuri online pentru bloggeri: cand tu nu castigi, castiga restul (nu ceilalti). Incepand cu orele 20:00 in cadrul Jurnalului TVR vor fi anuntate cele 6 numare castigatoare de la Loto 6/49 moment care va face ca … Citește mai mult

Concursuri online pentru bloggeri: cand tu nu castigi, castiga restul (nu ceilalti)

Circula prin blogosfera o vorba tare interesanta: Ce face un blogger cand vrea putin trafic ? Organizeaza un concurs… (iar dupa ce nu mai are bani ca i-a dat pe premiul oferit in cadrul concursului mai pune un banner pe blog).

Cred ca pe fiecare blogger fara talent dar dornic de afirmare trecatoare l-a mancat buricele degetelor sa organizeze un concurs cu premii derizorii care sa-i umfle traficul si portofelul (daca nu v-ati prins portofelul se umfla si cand sufle vantul prin el). Altfel concursurile pentru bloggeri sunt organizate de cei cu dare de mana care au descoperit in blogosfera un instrument relativ ieftin de promovare si cu toate ca rezultatele nu sunt totdeauna extrordinare sunt cu mult peste cele obtinute prin metodele clasice de promovare.

Citește mai mult