Cat costa cartea „Inferno” de Dan Brown?

Chiar daca in biblioteca mea nu se regaseste nici o carte de-a sa ma declar fan Dan Brown: am citit toate cartile sale cu exceptia Inferno – lansata in Romania in august 2013.

Pentru ca in ultima vreme drumurile mele nu se mai intersecteaza cu biblioteca judeteana Brasov unde eram candva abonat fidel si cum nu cred ca a aparut deja pentru a fi imprumutata cititorilor m-am decis sa cumpar cartea Inferno de Dan Brown pentru a ma delecta cu noile aventuri ale lui Robert Langdon, personajul principal al cartii.

Dupa o scurta analiza am gasit cartea cu 20% reducere pe site-ul editurii RAO, cu 30% reducere pe Libris – librarie online si cu 40% reducere in libraria online Elefant.

Citește mai mult

#refinantare BCR pe scurt

Dupa ce am incercat sa va explic cum sta treaba cu refinantarea e momentul sa va prezint pe scurt oferta de refinantare BCR:

Creditul de refinantare SMART BCR, iti aduna toate creditele de la alte banci la un loc, simplu si gratuit!
– 0 cheltuieli notariale
– 0 comisioane bancare (analiza sau administrare)
– 0 cost de evaluare
– 0 costuri pentru asigurare imobil
– rata lunara mai mica, chiar dacă nu esti client BCR
– nu trebuie să prezinti documente de la cealalta banca

Citește mai mult

#refinantare for dummies

#refinantare for dummies in traducere libera inseamna nimic altceva decat: #refinantare pentru to(n)ti sau, si mai explicit, #refinantare pe intelesul tuturor.

Inainte de toate trebuie sa spun ca nu sunt la prima tentativa de a scrie despre BCR, ca acest articol face parte dintr-o serie de articole cu care intentionez sa particip la prima campanie Blogal Initiative si ca voi incerca sa gasesc in produsul de refinantare BCR ce se doreste a fi promovat lucrurile de care are nevoie in primul rand clientul si mai apoi banca.

Citește mai mult

Burj Dubai, cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata astazi

Burj Dubai (Dubai Tower), cea mai inalta cladire din lume la ora actuala va fi inaugurata astazi, 4 ianuarie 2010. Inaltimea cladirii, incluzand antena este de 818 metri, fara antena doar vreo 650 de metri. Turnul Dubai inseamna 160 de etaje, aproape 60 de lifturi, include peste 1.000 de apartamente, un hotel, spatii comerciale, spatii … Citește mai mult

Asistenta medicala gravide: cat e gratuit si cat trebuie sa platesti ?

Venirea pe lume a unui copil e un sentiment de nedescris pentru viitorii parinti, poate sunt si exceptii vis-a-vis de acest sentiment dar n-am de gand sa discut despre astfel de cazuri. Insa imediat ce ai aflat ca familia va avea un nou membru din specia Homo Sapiens (unii isi maresc familia prin adoptarea unui animal de companie) trebuie sa te pregatesti sufleteste si materialiceste ca sa-l primesti cum se cuvine pe noul-nascut.

Timp de 9 luni vei da un test de anduranta care prefigureaza caminul si mediul in care va evolua copilul tau. De aceea e bine sa te gandesti de doua ori inainte de a-ti dori un copil: daca nu poti sa-i oferi un minim de confort material si spiritual lasa pe mai tarziu problema procrearii. Sau daca pruncul e deja pe drum gandeste-te ca va trebui sa renunti la o parte din tabieturi si organizeaza-ti viata astfel incat sa ai mai mult timp la dispozitie pentru familie.

Citește mai mult