Profi devine si mai profi

Sau cel putin asa umbla vorba prin targ caci eu n-am putut sa constat decat un singur lucru: astazi cand am ajuns la magazinul Profi din Brasov, zona Gemenii ma uitam ca vitelul la poarta noua.

Toate geamurile erau tapetate cu folie neagra, inclusiv usile de la intrare si nici un anunt. Intru pe site-ul Profi sa vad daca au anuntat vreo schimbare si… vad tot negru inaintea ochilor…

Citește mai mult

Dezbraca-te… de inhibitii si nu numai si te imbraci de 120.000 de euro

Aceasta promite ziarul Libertatea femeilor care se dezbraca de inhibitie si intra in magazinele participante la campania initiata de ei imbracate cat mai sumar…

Daca tu ca femeie de apuci sa intri maine 19 septembrie in magazinul TinaR din Galeriile Orhideea Grozavesti, doar in chiloti si in sutien Libertatea iti promote ca te imbraca din cap pana in picioare. Ce zici se merita sa faci ca femeie gestul acesta disperat ? Ca barbat nu sunt in masura sa comentez dar totusi nu ma pot abtine sa nu spun ceea ce cred: vor fi destule amatoare care sa intre intr-un astfel de magazin chiar in costumul Evei daca stiu ca de acolo ies imbracate in tinute la moda.

Citește mai mult

Noul magazin online Orange e ca o sita: plin de bug-uri… deocamdata

De vreo saptamana testez ne-oficial noul magazin online de la Orange in cautare de bug-uri mai mult sau mai putin importante.

Daca unele bug-uri sunt haioase sau hilare, altele sunt foarte grave si ti se face parul maciuca numai gandindu-te care ar putea fi folosite de persoane rau intentionate impotriva oricarui client Orange.

Primul bug major l-am semnalat aici si am scris despre blog pe el aici, era vorba despre comanda unui abonament de date Internet Start Plus absolut gratuit (desi au trecut mai bine de 5 zile cat zic ca e necesar pentru a contacta si onora comanda nici acum nu m-a sunat nimeni sa-mi spune ca e o greseala la mijloc).

Citește mai mult