Cum se fac stirile la Adevarul de Seara ? Cu ponturi anonime !

Ieri citeam pe blogul Prin Brasov despre nesimtirea cu care Oana Zavoranu isi etaleaza opulenta parcand masina Porsche Cayman pe trecerea de pietoni undeva pe langa hotelul Aro Palace.

Articolul era scurt si la obiect dar baietii n-au omis sa-i multumeasca lui Horatiu Balazs (HB) pentru pont.

Citește mai mult

Copy & Paste – articole la indigo

To be or not tu be…

Care este originalul ? Aceasta este intrebarea… in boxa inculpatilor sta bloggerul X, pe banca acuzarii sta bloggerul Y, cine este X si Y vom afla mai tarziu dupa ce vom asculta ce are fiecare de spus.

Faptele sunt urmatoarele:
– din cand in cand il citesc pe Andrei Dutu, iar unul din articolele sale se refera la o experienta cu site-ul Vodafone;
– intr-un mod cu totul si cu totul inexplicabil (a se citi accidental), am fost surprins sa descopar ca un blogger mai nou a avut o experienta absolut similara (atat de identica incat si semnele de punctuatie sunt folosite la fel);

Citește mai mult

WP CopyProtect – plugin wordpress

Spuneam aici ca voi reveni cu prezentarea unui alt plugin wordpress care incearca sa va protejeze continutul de amatorii de chilipiruri de pe internet.

Nu mai intru in detalii vis-a-vis de preluarea continutului de pe blogul personal de catre terti fara macar a te cita intr-un fel ci dimpotriva prezentand ceea ce a preluat de la tine ca fiind propriile lor idei. Vreau sa va spun doar ca datorita unui amic din blogosfera George Cernatescu ma vad nevoit sa aduc completari mai repede decat m-as fi asteptat. Cu o singura precizare: lacatele nu sunt puse pentru hoti, astia fura oricum.

Citește mai mult