WP Portfolio – plugin wordpress

Daca dezvoltati site-uri web sau pur si simplu aveti mai multe site-uri de care va ocupati o pagina cu portofoliu va este utila.

Pluginul WP Portfolio va ajuta sa faceti acest lucru: acest plugin wordpress permite sa creati o lista de site-uri pe o pagina separata a blogului. Pluginul adauga automat si miniaturi (thumbnails) pentru fiecare site, dar pentru aceasta este nevoie de un cont gratuit pe Shrink The Web. Puteti opta pentru 3 dimeniuni de miniaturi: small (120×90), large (200×150) si extralarge (320×240).

Citește mai mult

Sfintele Pasti – un site de suflet

Site-ul Sfintele Pasti este unul din site-urile mele de suflet. Actul de nastere a fost semnat cu un an si ceva in urma, mai exact pe data de 4 martie 2008.  De ce am plecat la drum cu un astfel de proiect ? Pentru ca online-ul avea nevoie de asa ceva… poate ca existau, poate ca exista site-uri dedicate sarbatorilor pascale dar majoritatea sufera prin faptul ca fie sunt orientate catre aspectul strict comercial, uitand ceea ce este mai important: utilizatorul, fie exista lacune in ceea ce priveste continutul.

Citește mai mult