10% reducere la orice asigurare RCA

Intram azi intr-o piata foarte interesanta si care va creste exponential in mediul online in urmatoarea perioada: asigurarile. Primul proiect este integrarea in eMAG Marketplace a platformei de calcul si vanzare a asigurarilor RCA.

Pentru client, totul se desfasoara foarte simplu: intr-o singura pagina, oricine poate compara toate ofertele din piata si poate comanda o polita de asigurare care ii va fi livrata a doua zi, in orice localitate din tara. Sistemul este integrat in timp real cu toate companiile de asigurari, comanda fiind procesata si livrata de un broker certificat in eMAG Marketplace: Asigura | Netrisk Broker de Asigurare.

Citește mai mult

24% reducere la toate laptopurile

Lume, lume… cautati un laptop si vreti sa platiti cu 24% mai putin?

METRO anunta pentru zilele de 14 si 15 iunie 2011 ca scoate la vanzare toata gama de laptouri (inclusiv cele aflate in promotii) cu TVA 0%.

Cei interesati vor primi la casa reducerea sub forma unui voucher Metro ce poate fi folosit doar in magazinele Metro.

Citește mai mult

eMag devine si librarie online

Asa cum era de asteptat iata ca eMag devine si furnizor de carte: incepand de astazi pe rafturile eMag pot fi gasite peste 20.000 de titluri de carti din diverse domenii.

Ba mai mult, pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta initiativa puteti cumpara pana pe 15 iunie 2011 orice carte va doriti cu o reducere de 20%. Grabiti-va, deja vad o gramada de titluri cu mentiunea: stoc epuizat.

Citește mai mult

Idei de afaceri: tu muncesti, altii castiga

Sa nu radeti daca va spun ca am in cap de vreo 2 ani o idee de blog de nisa si nici pana la ora aceasta nu mi-am pus-o in aplicare.

N-am facut-o din trei motive: din lipsa timpului, n-am gasit o alternativa eficienta de monetizare si inca se castiga suficient de bine datorita celor care apeleaza direct la mine pentru servicii pe nisa in cauza.

Citește mai mult

Psihologia preturilor si reducerile aranjate

Nu cred ca mai e un secret pentru nimeni faptul ca suntem o natie de consumeristi. Nu conteaza ca nu vom avea nevoie de produsul cumparat, daca e la promotie sau la reducere, si facem o economie la buget de ce sa nu-l cumparam, ca poate ne va trebui candva si trebuie sa avem pe ce pune mana.

Dar de fapt ce se ascunde in spatele acestor promotii si reduceri, ca prea exista reduceri de macar 5%  la majoritatea produselor din cataloagele marilor lanturi de magazine din Romania ? Raspunsul e unul extrem de simplu: prostia romanului… cand aude de o reducere merge val-vartej sa prinda si el macar o bucata din acea promotie. Nu conteaza ca in alta parte, acelasi produs e mai ieftin chiar si fara a avea o reducere… reducerea focalizeaza apetitul de consum si romanul nu mai vede decat inainte… e cu discount deci castig…

Citește mai mult