Cash Back: bani inapoi la cumparaturi

Marketing Afiliat, Reduceri Colective si Cash Back par sa fie cateva modele de business la moda in online-ul romanesc.

Marketing Afiliat: promovezi ofertele magazinelor dintr-o anumita retea de afiliere si primesti comision din vanzarile efectuate.
Cea mai cunoscuta retea de afiliere de la noi este 2Parale despre care am scris in urma cu 3 ani.
ProfitShare de la eMAG desi nu este o retea ci doar un serviciu de marketing afiliat poate fi si el nominalizat aici.

Reduceri Colective: pe scurt si pe intelesul tuturor, daca pentru un produs exista un numar minim de clienti acesta se vinde la pret de en-gross. Aceasta era ideea initiala dar vad ca mai nou se poarta, nu cumpararea produsului ci a unui voucher care sa-ti permita achizitionarea produsului sau a serviciului la reducere.

Cash Back-ul, asa cum am spus si in titlu inseamna ca primesti bani inapoi cand faci cumparaturi. Dar din pacate in Romania astfel de proiecte sunt intr-o faza incipienta si nu exploateaza la maxim potentialul.

Citește mai mult

Kuponiada manareste concursurile pe care le organizeaza

Ieri la orele 12:00 s-a incheiat un concurs Kuponiada de care probabil multi dintre voi ati auzit. Miza? O excursie in Jamaica, 2 iPad-uri 2, 3 iPhone-uri 4 si 20 vouchere eMag de 200 lei.

A urmat tragerea la sorti folosind un instrument independent oferit de site-ul www.tragerilasorti.ro care printre altele, pe langa impartialitate ofera posibilitatea de a verifica daca te regasesti pe lista cu participanti.

N-am castigat nimic, nu-i nici o problema… desi am intrat in joc cu o sansa in minus din motive numai de cei de la Kuponiada stiute.

Citește mai mult

Allview F2 Crony lansare oficiala prin site-ul de reduceri Groupon

Stati cu ochii pe Groupon caci urmeaza o lansare oficiala de produs: telefonnul mobil dual sim cu touchscreen Allview F2 Crony Noul telefon dual SIM touchscreen Allview F2 Crony va fi lansat oficial luni, 20 iunie si va putea fi achizitionat la pretul de 269 lei fata de pretul recomandat de 349 lei, doar in … Citește mai mult

My Best Deals te rasplateste cu… un spam

Astazi de dimineata gasesc in Inbox un mesaj care ma anunta ca sunt castigator la un concurs la care nici n-am participat !

Premiul, un voucher in valoare de… nu scria, dar presupun ca valoarea voucherului este de 1 ban atat timp cat mesajul nu era nimic altceva decat un spam de zile mari.

Nu m-as fi prins de smecherie daca n-as sti la ce concursuri particip si la ce nu, insa faptul ca voucherul nu avea precizata nici o valoare, ba mai mult la deschiderea mesajului am fost intampinat de mesajul Pentru varianta Online click aici mi-a aprins lampa de veghe.

Citește mai mult

Windows 7 cu reducere 90%, o idee pentru reduceri colective

De cand au aparut site-urile de reduceri/cumparaturi colective le-am tot luat pe toate la rand cu speranta ca poate-poate voi pune mana pe un chilipir.

Din pacate insa nimic dar absolut nimic din oferta reducerilor colective nu m-a satisfacut si rand pe rand m-am dezabonat de la newsletter-ul acestora. Ca dupa ce am dat dezabonare/unsubscribe n-am fost bagat in seama de unii, ba mai mult m-am trezit ca primesc oferte si de la cei la care nu m-am inscris, sau ca unii profita de naivitatea utilizatorilor si trimit oferta cu adresele de e-mail la vedere, e cu totul alta poveste.

Citește mai mult