Reduceri de la eMAG: Crazy Weekend

eMAG a anuntat un weekend prelungit cu multe reduceri: Crazy Weekend! REDUCERI de pana la 75%…

Spun weekend prelungit pentru ca a inceput de ieri, vineri 24 mai 2013, si se sfarseste abia luni 27 mai 2013, la orele 23:59.

La un scurt tur de orizont prin oferta Crazy Weekend pot spune ca ai de unde alege daca esti in cautarea unei oferte bune si nu te-ai decis pana acum.

Citește mai mult

Reduceri… reduse

Sunt un mare consumator de cafea si periodic trebuie sa-mi fac provizii ca sa nu-mi lipseasca licoarea magica a diminetii.

Din cand in cand producatorii de cafea vin cu promotii de genul 10% – 20% gratis si e firesc sa ma bucur pentru faptul ca primesc mai mult de aceeasi bani. Dar ce te faci atunci cand teoria este buna dar practica ne omoara?

Concret, acum vreo jumatate de an era o promotie la cafea de genul celei de mai sus. Dar la raft gaseai atat pachetul normal de cafea cat si cel cu X% gratis, ambele avand acelasi pret.

Citește mai mult

Pana la 90% reducere in Catalogul de Weekend Koyos

Cum functioneaza Catalogul de Weekend KOYOS:
– Preturile produselor din Catalogul de Weekend sunt valabile de sambata ora 00.00 pana duminica ora 24.00.
– Produsele se pot comanda direct de pe site.
– Pentru fiecare comanda vei primi un mail de confirmare a plasarii comenzii.
– Toate comenzile plasate vor fi procesate in timpul orelor de program in limita stocului disponibil, in ordinea inregistrarii si a confirmarii acestora.

Citește mai mult

Sa profitam… sa nu profitam… mai bine scriem pe blog

Profitam.ro este unul din site-urile gen Groupon din Romania si ca orice roman dornic de chilipiruri m-am abonat si eu la newsletter-ul lor pentru reducerile din Brasov.

De saptamana aceasta, sau poate de saptamana trecuta, am inceput sa primesc zilnic oferte de la ei insa pana acum nu mi-a atras nimic atentia.

Astazi insa mi-a sarit ceva in ochi… nu o oferta spectaculoasa ci faptul ca newsletter-ul e trimis astfel incat se pot vedea adresele de e-mail ale tuturor abonatilor (la prima vedere e vorba de cateva mii de adrese – update: aproximativ 9.000 adrese de e-mail).

Citește mai mult

Reducerile ca forma mascata de marketing

Toata lumea iubeste reducerele si chiar daca lucrurile nu stau deloc asa cuvantul magic reducere ne da iluzia ca cineva ne face o favoare si cumparam mai ieftin un produs sau un serviciu luate la reducere.

Vorbeam in articolul Psihologia preturilor si reducerile aranjate cum stau lucrurile cu reducerile in comertul romanesc asa ca nu o sa revin asupra acestui subiect deja pus in discutie.

Vreau sa remarc doar ca sunt companii care de ani de zile isi fac reclama la produse sau servicii mereu permanent avand aceleasi reduceri. Personal mi s-ar parea mai firesc sa se spuna ca acel produs sau serviciu s-a ieftinit datorita unor factori macro-economici si micro-economici decat sa oferi o reducere fictiva.

Citește mai mult