Huawei P10, review scurt și la obiect

Huawei P10 Review

Printr-un concurs de împrejurări am devenit (ne)fericit posesor de Huawei P10!

Fericit pentru că mi-am schimbat smartphone-ul și cel puțin la nivel teoretic voi fi liniștit următorii 2 ani în această privință, nefericit pentru că Huawei P10 este momentan un surogat la iPhone deoarece trebuie să mărturisesc că visez la mărul mușcat ca un puști abia înțărcat de maică-sa care visează la catrință.

Așa că am îmbinat utilul cu plăcutul și am făcut un compromis lucid între ceea ce vreau și ceea ce am nevoie cu adevărat în activitățile de zi cu zi. Astfel am ajuns să cumpăr noul Huawei P10 de la Orange prin programul de fidelizare Thank You cu prelungire contractului pe 24 de luni la un preț destul de bun. Este vorba despre modelul Huawei P10 VTR-L29 cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

Citește mai mult

Internet mobil – un lucru de care un adevarat blogger nu se poate lipsi

La un moment dat prezentam pe site-ul de concursuri posibilitatea de a castiga un laptop Apple MacBook Air oferit de PC Fun.

Pentru a intra in cursa pentru acest premiu trebuie sa scrii pe blog ce crezi ca te-ar ajuta in activitatea de blogger cu link-urile de rigoare (fara nofollow) catre pagina produsului pe care-l consider util in activitatea ta de blogger, respectiv catre categoria din care face parte produsul cu pricina.

Citește mai mult