Google Nexus One Spam Phone

Ieri Google a lansat un telefon care se vrea a fi ceva ce nu a mai vazut universul… Primul telefon Google cu nume de scena Nexus One a orgasmat pur si simplu mass-media si blogosfera romaneasca provacand un nou val de seo spam…

Lumea s-a grabit sa anunte mareata realizare Google cu speranta ca aceasta le va aduce ceva trafic si audienta pe site/blog. Ca nimeni, sau aproape nimeni, n-a adus nici un plus de valoare anuntului oficial si ca aproape stirile sunt trase la indigo nu a prea contat pentru cineva.

Citește mai mult

100% Adevarat ca OTV & Company face spam pe mobil

Ieri dupa amiaza in timp ce-mi faceam siesta de pranz cand era somnul mai dulce ma trezesc ca soseste un mesaj SMS de la 1305: 7 autoturisme si un apartament vor fi acordate incepand cu ora 20:00 la OTV – 100% Adevarat. Trimite un sms cu numele tau la 1305 (3e) si poti fi unul din castigatori !

Mesajul de mai sus a venit pe un numar de telefon alocat unei cartele pre-pay pe care am activat-o cu cel mult 10 zile in urma si de pe care n-am sunat pe nimeni altcineva decat pe nevasta-mea. Astazi dimineata am descoperit ca am acelasi mesaj si pe numarul cu abonament, ca a primit si nevasta-mea mesajul si lista celor invitati sa contribuie la prosperitatea unui joc de tip Caritas nu se opreste aici.

Citește mai mult

My Lucky Number – o campanie Vodafone cu miza mare

Dupa numeroase campanii de promovare in care pentru a castiga macar experienta trebuie sa trimiti SMS-uri ce costa minim 1 euro Vodafone vine cu o noua gaselnita in care practic nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa-ti incerci norocul. E vorba despre concursul My Lucky Number care functioneaza pe principiul loteriei: ca sa te inscrii nu ai nevoie decat de un numar de mobil, indiferent din ce retea, o adresa de e-mail si 6 numere de la 1 la 99.

Citește mai mult