Blogosfera sursa de stiri pentru mass-media traditionala

Inca de pe vremea cand nu cochetam cu blogging-ul citeam pe alte bloguri ca mass-media traditionala se inspira cu nesimtire din blogosfera fara a avea elementarul bun simt sa citeze sursa.

Astazi am descoperit cum Capital face acelasi lucru pe un subiect legat de salariile angajatilor de la Metrorex. Aceasta in conditiile in care informatia esentiala din acel articol, adeverinta de salariu a unui angajat Metrorex (nu stat de plata cum il numeste autorul articolului) circula in blogosfera de 3 zile.

Va dati seama ce bataie de cap a avut cel care a scris acel articol ca sa puna mana pe statul de plata a unui angajat Metrorex ?! A rascolit putin blogosfera, a compilat toate informatiile si a uitat binenteles sa precizeze sursa acelui stat de plata.

El este platit ca sa realizeze continut editorial pentru Capital, bloggerii scriu din pasiune… asa ca rusinica Capital, rusinica Andrei Haragus…

8 comentarii la „Blogosfera sursa de stiri pentru mass-media traditionala”

  1. Ce ai descoperit tu e doar varful icebergului. Eu unul sunt deja banat pe capital.ro de cate ori le-am atras atentia. Pana sa ajunga sa ma baneze stergeau comentariile. Primele dati au modificat greseala in articol, ca sa ramana comentariul fara subiect. Ei, asta e! De la Arhimede-ncoace, cartile din carti se face. Iar articolele ziselor ziare premium se fac din surse … nementionate.

    • Mi-a sarit in ochi pentru ca am vazut acea adevarinta pe salariu in ultimele 3 zile pe cel putin 4-5 bloguri si in toate se preciza sursa… Capital a vrut sa fie mai cu mot…

Comentariile sunt închise.