Concurs Bloggeri: castiga un voucher eMAG de 400 lei

Asa cum spuneam si in articolul Brasovean, tu faci stirile orasului am lansat un nou proiect, initiativa personala cu implicare colectiva. Iar fiecare lucru nou are nevoie de putina promovare pentru a se face cunoscut.

Lansarea am facut-o printr-un concurs cu bataie lunga (12 luni) de a carui promovare se ocupa site-ul de concursuri. Insa mai mult decat atat am nevoie de un feed-back din partea blogosferei si aceasta nu degeaba: dau un voucher eMAG (ProfitShare) in valoare de 400 lei pentru cel mai bun feed-back primit din partea unui blogger.

Asadar, daca ai un blog, arunca o privire peste Brasovean si scrie un articol la tine pe blog in care sa-ti spui parerea despre aceasta initiativa pe care o am: apreciez orice fel de opinie (pozitiva sau negativa) atat timp cat este constructiva si de asemenea va fi apreciat buzz-ul pe care articolul il starneste in randul cititorilor fiecarui blogger care se inhama la provocarea mea.

Astept ca provocarii mele sa-i raspunda bloggeri din toate colturile tarii chiar daca Brasovean se adreseaza doar brasovenilor.

Daca esti blogger din Brasov, raspunzi provocarii mele de a-mi acorda un feed-back legat de acest proiect, scrii un articol pe Brasovean  si… castigi, atunci adaug la voucherul de 400 lei inca 100 de lei (primesti un voucher eMAG in valoare de 500 lei).

Daca nu ai blog poti fi totusi util: voi posta pe FaceBook articolul prin care anunt acest concurs, distribuie-l pe wall-ul personal si ai sansa sa castigi un voucher eMAG de 100 lei acordat prin tragere la sorti (random.org). Postarea prin care anunt concursul pe Facebook o gasiti aici.

Ai timp pana pe 17 martie 2012 sa scrii un articol in care sa-ti exprimi parerea vis-a-vis de Brasovean. In maxim o saptamana, adica pana cel tarziu in 24 martie 2012, anunt blogger-ul castigator si castigatorul pentru promovarea pe Facebook!

Blogger-ul castigator va fi desemnat prin jurizare, nu prin tragere la sorti caci necunoscute sunt caile random-ului si exista riscul de a castiga un articol care nu ofera un feed-back util.

Si e bine de stiu ca nu exista o limita minima de participanti pentru a acorda premiul: voi acorda voucherul chiar si in cazul in care va fi doar un singur blogger participant.

Daca dai link catre Brasovean te rog sa foloseste adresa completa (http://www.brasovean.com) si ancora (text) Brasovean.

Ca sa stiu ca participi ca blogger la micutul meu concurs este nevoie sa lasi un comentariu cu adresa articolului de pe blogul tau.

PS: Astazi fac 3 ani de cand m-am apucat sa scriu pe blog!

Update: Am 3 invitatii Zonga si le ofer primilor participanti care au nevoie de o invitatie pentru a testa Zonga.

27 de comentarii la „Concurs Bloggeri: castiga un voucher eMAG de 400 lei”

    • Am remarcat! Multumesc! Oficial esti primul blogger care ia taurul de coarne… o sa citesc cu atentie feedback-ul tau dupa ce ma achit de obligatiile inceputului de saptamana la job.

    • Merci! O sa-l citesc imediat ce am o fereastra pe ziua de astazi. Sper ca nu m-ai tocat cum faci de obicei cu site-urile analizate 🙂

  1. Imi plac concursurile in care trebuie sa faci mai mult decat sa dai un clic pe Like sau alt buton de vot. Stimuleaza simtul competitiv si atunci cand castigi satisfactia este mai mare 🙂

  2. Saptamana viitoare vreau sa scriu si eu. Te rog sa-mi spui daca schimbi tema actuala pana cand se termina concursul.

  3. Brasovean.com: Tu faci stirile orasului. E cumva un live blog de stiri ale orasului Brasov. Va recomand o tema mult mai apropiata de acest lucru, iar cea pe care o folositi acum nu este deloc potrivita, din punctul meu de vedere.

    In rest, numai de bine. Sa va tineti de treaba si sa nu abandonati initiativa oricat de greu ar fi la inceput. Succes!

Comentariile sunt închise.