Cum te premiaza Profi: cine-mparte, parte-si face…

Probabil cei care-si fac asa ca mine cumparaturile la magazinele Profi cunosc campania Profi te Premiaza – premii pentru scoala ta.

Am sustinut an de an aceasta campanie insa astazi am descoperit cum se fac cartile in cadrul acestei campaniei: imi asteptam randul la casa si in tot acest timp am observat cum agentul de paza se oferea sa ajute clientii sa voteze scolile participante in aceasta campanie. Pana am terminat eu treaba la casa de marcat cred ca agentul de paza reusise sa ajute vreo 5 – 6 persoane sa voteze scoala cui ii sunt alocate punctele de pe bonurile fiscale.

Nu mi s-a parut nimic in neregula la aceasta initiativa deoarece sunt multe persoane care nu stiu sa foloseasca acel gadget cu touch-screen care scaneaza bonul fiscal dar cand am sesizat ca agentul de paza bifa mereu scoala de pe prima pozitie mi s-a aprins un beculet… rosu.

Am mers si eu sa-mi votez scoala favorita si atunci am descoperit cine se afla pe prima pozitie: Liceul Cu Program Sportiv – Brasov.

O sa va intrebati ce mi s-a parut in neregula in toate cele intamplate? Faptul ca un singur om, agentul de paza, decide spre ce scoala se duc punctele din cadrul campaniei Profi te Premiaza.

Practic ceea ce se intampla inseamna abuz de incredere… eu personal am mari rezerve ca cei care au acceptat oferta agentului de paza au ales Liceul Cu Program Sportiv – Brasov.

Iar in traducere libera acest gest inseamna un singur lucru: omul pus sa vegheze asupra magazinului se ocupa de fraudarea unei campanii Profi despre care 99.99 dintre clienti au o parere foarte buna… pana astazi si eu eram in aceasta tabara…

9 comentarii la „Cum te premiaza Profi: cine-mparte, parte-si face…”

 1. Îți mulțumim pentru sesizare. Te rugăm să ne precizezi care este magazinul Profi în cauză, precum și data (eventual ora aproximativă) în care ai sesizat această neregulă. Avem nevoie de aceste informații pentru a verifica situația și a lua cât mai repede măsuri. Dorim să ne asigurăm că se respectă Regulamentul Campaniei ”Profi te premiază!” în toate magazinele Profi.

  Angela de la Profi

  • O simpla verificare a clasamentului va poate spune despre ce magazin este vorba… apoi daca cititi cu atentie articolul vedeti si despre ce data este vorba…

   Sunt convins ca sunteti bine intentionati la nivelul de sus dar nu puteti sa puneti paznic la paznic… ar fi absurd…

 2. Am identificat magazinul Profi în cauză și încercăm să luăm măsuri pentru a nu se repeta situațiile de acest gen. Mulțumim pentru precizări. 🙂

  Angela de la Profi

Comentariile sunt închise.