Optimizarea SEO si specialistii lui peste

Ma enerveaza sa primesc mesaje pe e-mail ne-solicitate si daca peste unele pot trece cu vederea peste cele care promit marea cu sarea desi iti sare in ochi imediat lipsa de profesionalism a celui ce trimite astfel de oferte.

Dar ceea ce pune capac la toate sunt acele oferte in care cineva neavizat incearca sa vanda castraveti gradinarului. E vorba de oferte de optimizare seo sau oferte de inscrieri in directoare web romanesti. Inteleg ca SEO in Romania a devenit pentru unii un fel de El-Dorado, dar de la a promite una si a face alta e o cale destul de lunga.

Nu inteleg cum vii cu o propunere de optimizare seo a unui site cand propriul site pe care-ti listezi oferta e lipsit de personalitate, nu este optimizat nici cat negru sun unghie si nu e nici macar valid XHTML. Si nu inteleg cum ai tupeu sa vii cu o oferta de inscriere in directoare cat timp tu habar nu ai sa scrii un titlu, o descriere si cateva cuvinte cheie pentru un anume site pe care vrei sa cred ca il ai in portofoliu. Pentru ce sa arunc banii pe fereastra cand tu specialistul lui peste amesteci descrierea site-ului cu titlul sau si descrierea cu cuvintele cheie ?

Sau nu inteleg cum poti face afirmatia ca inscrii un site anume in nu stiu cate sute sau mii de directoare web cand tu nu ai habar sau bunul simt sa verifici inainte de toate daca acel site e inscris in respectivul director web.

Iar cand mai afirmi ca poti aduce un site pe prima pagina de rezultate in Google dupa anumite cuvinte cheie dupa o suma ridicol de mica gandeste-te de doua ori caci s-ar putea sa dai peste cineva care stie cu ce se mananca optimizarea SEO.

Daca apelati la astfel de specialisti in materie de optimizare SEO, stimati posibili pagubasi, vina pentru absenta rezultatelor se datoreaza exclusiv naivitatii voastra caci nu poti face din caca bici si 99% din ofertele de pe piata SEO sunt doar in beneficiul prestatorilor. Adica a specialistilor lui peste… peste imputit…