Samsung Galaxy S III

Unii dintre noi asteapta cu sufletul la gura sa vedem ce va scoate maine, 3 mai 2012, din joben Samsung la Londra. Un iepuras alb sigur nu… ci doar un alt smartphone pe care unii il vad ca fiind un alt iPhone Killer.

Stim sau doar banuim ce se va afla sub capota acestuia monstrulet dar nu putem sa dormim noaptea daca nu stim cum va fi botezat noul-nascut….

Varianta cea mai raspandita este Samsung Galaxy S III / Samsung Galaxy S3 (si probabil asa va ramane cunoscut in memoria colectiva a utilizatorilor).

Samsung Mobileres Romania il numesc Samsung Galaxy S III (vedeti imaginea alaturata), la fel si aplicatia Android Samsung Mobile Unpacked 2012. Aparent nu mai exista dubii in privinta numelui insa totusi n-ar fi o surpriza pentru mine daca noul smartphone Samsung va fi numit pur si simplu The Next Galaxy (asa cum altii au botezat ultima lor tableta pc The New iPad).

Cei care doresc sa urmareasca lansarea live a noului gadget Samsung Mobilers Romania pune la dispozitie pe Facebook aplicatia The Next Galaxy.

Un comentariu la „Samsung Galaxy S III”

  1. Se pare că a fost vorba de Samsung Galaxy S3 (S III) până la urmă. Sunt curios să văd un articol şi cu părerile tale. Mi-e îmi place overall, dar utilizatorul de tehnologie din ziua de azi e din ce în ce mai greu de mulţumit :).

Comentariile sunt închise.