Sansa unui nou inceput

Cand am inceput sa scriu pe acest blog nu stiam care va fi evolutia sa. Dupa o vreme mi-am propus sa experimentez ideea de a scrie zilnic cate un articol pe blog, culmea este ca multa vreme am reusit sa fac acest lucru.

Din februarie 2010 insa ritmul de postare pe acest blog s-a rarit incet dar sigur: pana prin iulie 2010 am reusit sa scriu macar cate un articol la 2 zile, in august 2010 am scris doar 11 articole, iar din septembrie 2010 a venit toamna si pe blogul meu reusind performanta de a scrie doar un articol pe saptamana. Luna care s-a incheiat am reusit sa-mi dobor propriu record: doar 3 articole postate.

In aceasta luna as putea sa ating un nou recorda daca m-as limita doar la acest articol, insa vreau sansa unui nou inceput: daca am decis in subconstient sa pastrez acest blog cred ca merita mai multa atentie, putinii mei citititori merita sa ma citeasca mai des.

Si desi nu duc lipsa de subiecte, timpul este cel mai mare dusman al acestui blog… Dar chiar si asa merita incercarea de a posta mai des…

PS: De la o medie de 500 de vizitatori zilnici, traficul a scazut la o medie de 200 de vizitatori.

8 comentarii la „Sansa unui nou inceput”

  1. Si eu am patit la fel. Final de facultate si timp de scris pe blog 0. De la 400 de vizitatori pe zi ajunsesem la o medie de 200 si ceva. Acum ca am revenit (cat de cat) am reusit sa-l aduc la o medie de 300+.
    Multa bafta…si timp pt. scris!

Comentariile sunt închise.