TVA-ul inapoi la telefoane mobile si electrocasnice

De astazi 19 iulie si pana pe 1 august eMAG continua campania TVA-ul inapoi pentru telefoane mobile si aparate electrocasnice. Cumperi si primesti TVA-ul inapoi, sub forma de Card Cadou!

Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 15 – 25 septembrie 2011, pentru a comanda orice produs listat pe eMAG, din categoriile Notebook/Laptop, Mini Laptop/Netbook, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Cuptoare incorporabile, Plite incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile.

Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

3 comentarii la „TVA-ul inapoi la telefoane mobile si electrocasnice”

  1. Am primit si eu un astfel de voucher, de 66 lei. Problema e ca trebuie neaparat sa cumpar ceva din categoriile mentionate si de tine…si cel mai ieftin lucru de acolo este un telefon la aproape 500 lei. 🙂

    • Daca privesti jumatatea plina a paharului vei gasi ce sa cumperi, sunt convins de aceasta (eu am primit un voucher de 750 lei din campanii anterioare similare si… ma gandesc ce-mi mai trebuie prin casa)

  2. dar vezi ca am inteles ca iti da voucher … care il poti folosi la niste categorii de produse care nu se prea vind, nu prezinta interes prea mare! asa am inteles.

Comentariile sunt închise.