Site-ul zilei: Dirpedia – lista directoare web romanesti

Daca tot vorbeam despre Promovare blog prin inscrierea in directoare web romanesti cred ca e cazul sa ma tin de promisiune si sa va ofer o lista de referinta cu cele mai importante directoare web romanesti.

Nu o sa va insirui aici o lista exhaustiva cu directoarele web romanesti dar o sa va recomand un site care incearca, dupa anumite criterii, sa faca o selectie a celor mai importante directoare romanesti. Este vorba de site-ul Dirpedia, site ce listeaza aproape 500 de directoare web romanesti.

Pe langa faptul ca ofera o lista de directoare web utile, ne sunt furnizate cateva informatii suplimentare care ne vor ajuta sa luam o decizie in privinta unui director, daca merita sau nu sa-ti inscrii blogul in respectivul director. Astfel la o prima strigare putem vedea ce PR are un director web, daca solicit sau nu link reciproc, daca e necesara crearea unui cont pentru a putea sa faci inscrierea, daca link-ul in director este direct sau cu no-follos sau redirectare. Apoi exista posibilitatea de a afla si informatii detaliate despre fiecare director in parte: vechimea directorului, numarul link-urilor reciproce in Google, Alexa Rank, daca este listat in Dmoz sau nu, etc.

In plus, prin crearea unui cont pe Dirpedia puteti sa tineti evidenta directoarelor in care v-ati inscris blogul.

4 comentarii la „Site-ul zilei: Dirpedia – lista directoare web romanesti”

    • cele 2 mentionate de tine nu sunt directoare web ci unelte de masurare a traficului… si cel mai probabil ca nu dau link direct ci redirecteaza… din punct de vedere SEO acestea fiind egale cu zero… directoarele web iti ofera o metoda comoda si fara obligatii de link building…

  1. Totusi nu prea ma intereseaza traficul pe blogul meu personal… am in jur de 100 pe zi, inseamna ca ma citeste cineva, si atat timp cat vizitatori imi raman fideli sunt multumit 🙂

    • Acesta e un lucru bun (faptul ca ai cititori fideli) si daca esti multumit de trafic fara a te hazarda sa ai mai mult, din ce in ce mai mult e OK.

Comentariile sunt închise.