Si totusi nu suntem bingomani…

In articolul Super Bingo Metropolis va vorbeam despre faptul ca bingomania invadeaza Romania si imi exprimam parerea ca intre timp mentalitatile romanilor s-au mai schimbat vis-a-vis de aceste emisiuni-concurs bazate pe principiul jocurilor de noroc.

N-am prea fost crezut, caci lupul isi schimba blana dar naravul ba, dar iata ca s-a intamplat ceva zilele aceastea, fapt care nu poate decat sa ma bucure: emisiunea asemanatoare difuzata pe TVR 2 „Tombola Castigatorilor” a fost scoasa din grila de programe si nu e greu de presupus ca a esuat lamentabil chiar daca organizatorii se scuza afirmand ca au suspendat emisiunea-concurs pentru a pregati ceva mai tentant.

Citește mai multSi totusi nu suntem bingomani…

Mircea Badea, Toshiba si buzz marketing

Toata lumea s-a amuzat de ce-a patit Mircea Badea in direct cu laptopul care a luat foc in direct in timpul emisiunii In Gura Presei de acum 3 zile.

Blogosfera a vuit de asa eveniment neasteptat, daca nu ma insel a devenit si stire la televizor pe Antena 1, unii insa au pus sub semnul intrebarii veridicitatea evenimentului si se pare ca au avut dreptate. Mircea Badea iese la rampa si ne spune ca de fapt totul a fost o demonstratie a avantajului garantiei Toshiba „Orice-ar fi”.

Citește mai multMircea Badea, Toshiba si buzz marketing

OTV-izarea Romaniei continua

OTV-izare = indobitocire

Se pare ca nea Dan Diaconescu vrea sa sparga orice record in materie de audienta TV cu emisiunea 100% Adevarat ce va fi lansata in 19 iulie 2009 la OTV si avand drept gazde pe nimeni altii decat Pepe si Ramona Badescu. Ideea de a invita in emisiune pe unii din cei mai iubiti si valorosi romani care au marcat evolutia societatii romanesti in ultimele decenii nu este deloc rea. Ramane de vazut daca acestia vor accepta invitatia de a participa la emisiune si daca emisiunea dupa un start ce se presupune a fi frumos nu va deveni troaca in care se vor balaci toate scursorile societatii romanesti.

Citește mai multOTV-izarea Romaniei continua