Cum se fac stirile la Adevarul de Seara ? Cu ponturi anonime !

Ieri citeam pe blogul Prin Brasov despre nesimtirea cu care Oana Zavoranu isi etaleaza opulenta parcand masina Porsche Cayman pe trecerea de pietoni undeva pe langa hotelul Aro Palace.

Articolul era scurt si la obiect dar baietii n-au omis sa-i multumeasca lui Horatiu Balazs (HB) pentru pont.

Citește mai mult

Pana unde poate ajunge nesimtirea RDS DIGI ?

Sunt client RDS full-option de ani buni si de-a lungul timpului am constatat ca adopta o pozitie abuziva si total lipsita de transparenta fata de client, contractul incheiat cu ei fiind doar pe post de hartie igienica.

Las deoparte micile frustrarile legate de de faptul ca au fost perioade cand au fost picate partial sau in totalitate serviciile pe care se obligau sa mi le furnizeze prin contract. Am incercat sa inteleg ca se intampla si la case mai mari, in plus in majoritatea cazurilor problemele sesizate au fost rezolvate intr-un timp rezonabil.

Citește mai mult

Institutii publice cu parcari private ?

Mi s-a intamplat nu o data, nu de doua ori, ci de nenumarate ori sa fiu tratat cu sictir atunci cand parcam masina in parcarea unei institutii publice fiind prins cu treburi chiar in acea institutie publica. Tratat cu sictir inseamna nu doar un simplu nu parcati masina aici ci practic o amenintare de genul nu aveti voie sa parcati aici ca e institutie publica, dar daca vreti sa va fie ridicata masina o parcati pe riscul propriu.

Citește mai mult

„Totul pentru nunta ta” – marca inregistrata ?!

Se pare ca unii din semenii nostri bipezi vor sa-mi strice saptamana inca de luni…

De ce spun aceasta ?! Pentru ca un astfel de specimen biped, in lipsa de ocupatie, ma ameninta/santajeaza intr-un e-mail cu proces in instanta pentru folosirea partiala, integrala sau modificata a unei marci inregistrate.

Daca mesajul ar fi fost trimis direct l-as fi tratat ca pe un simplu spam ignorandu-l, insa acesta a fost trimis prin intermediul formularului de contact de pe director web Smarty asa ca am citit cu atentie continutul si pana a ajunge sa spumeg de manie mi-am zis ca mare e gradina… multi saraci cu duhul stau si pe garduri sau au ramas pe dinafara.

Citește mai mult

Blogosfera sursa de stiri pentru mass-media traditionala

Inca de pe vremea cand nu cochetam cu blogging-ul citeam pe alte bloguri ca mass-media traditionala se inspira cu nesimtire din blogosfera fara a avea elementarul bun simt sa citeze sursa.

Astazi am descoperit cum Capital face acelasi lucru pe un subiect legat de salariile angajatilor de la Metrorex. Aceasta in conditiile in care informatia esentiala din acel articol, adeverinta de salariu a unui angajat Metrorex (nu stat de plata cum il numeste autorul articolului) circula in blogosfera de 3 zile.

Citește mai mult

Cata lipsa de recunostinta din partea unora…

Ieri am descoperit pe site-ul unei reviste pentru tineret o stire expirata prin faptul ca era publicata ieri dar se vorbea despre un eveniment care avusese loc cu o saptamana in urma.

De fapt era la mijloc un concurs pentru fanii Michael Jackson care punea la bataie doua excursii la premiera mondiala a filmului” Michael Jackson’s This Is It”, la Los Angeles, pe 27 octombrie 2009. Ieri de fapt a avut loc desemnarea celor doi castigatori dar stirea in cauza lasa impresia ca inca mai poti participa pana la data de… daca ne intoarcem in timp. Era genul de stire reciclata, facuta cu copy&paste din mai stiu ce comunicat de presa primit pe e-mail in urma cu mult timp…

Citește mai mult

Genocidul guvernului Boc impotriva viitorilor pensionari

In urma cu mai bine de 6 luni vorbeam despre Paradoxurile democratiei in Romania, problema principala dezbatuta fiind majorarea varstei de pensionare de la 60 de ani la 65 de ani pentru femei si de la 65 de ani la 70 de ani pentru barbati.

Astazi guvernul Boc si-a asumat raspunderea pentru legea pensiilor, astfel varsta de pensionare a femeilor va creste incet dar sigur ajungand ca barbatii si femeile sa se pensioneze la varsta de 65 de ani. S-a renuntat la majorarea varstei barbatilor la 70 de ani probabil pentru faptul ca a atras cineva atentia guvernului ca speranta de viata in Romania este de doar 68 de ani si probabil va scadea o data cu trecerea anilor. Oricum este bine stiut ca speranta de varsta la barbati este mai mica, statistic vorbind, decat speranta de varsta la femei asa ca acestia nu se vor bucura prea multa vreme de statutul de pensionar.

Citește mai mult

Mircea Geaoana recidiveaza – culmea tupeului unui prostanac

Stiam ca politica e o dama de moravuri usoare dar nu credeam ca poate lua forme atat de usuratice ca cea pe care Mircea Geoana, alias prostanacul, insista sa le promoveze…

Anul trecut in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale acest prostanac al scenei politice romanesti promitea un lucru pe care probabil doar el il credea real: 25.000 de euro prima de instalare romanilor care se intorc de prin strainatate pe unde in afara de munca la negru au fentat statul romani de toate taxele si impozitele pe care le platesc fraierii care au ramas in tara.

Citește mai mult

BV 10 SVZ – un nesimtit de sofer brasovean de care trebuie sa va feriti

Veneam astazi din oras cu treburi si de la Gara Brasov pana la Gemenii (intersectia Zizinului-Alexandru Vlahuta-Saturn),  un sofer idiot (altfel nu pot sa-l numesc) intr-un Peugeot 207 (sau poate Peugeot 308) gri metalizat a facut efectiv slalom de pe banda 1 pe banda 2 si banda 3 si apoi invers fara a semnaliza intentia … Citește mai mult