Concursuri Online si Google

Google considera site-ul de concursuri online lider pentru nisa in care activeaza. Si aceasta vine sa-mi intareasca convingerea personala ca am cel mai bun site de concursuri.

Despre ce este vorba ?! Saptamana trecuta m-am trezit ca site-ul iesea pe prima pozitie in Google dupa cautarile: concurs, concursuri sau concursuri online. Eu stiam ca doar dupa concursuri site-ul e prima pozitie asa ca am rugat si pe altii sa-mi confirme ca sa stau lucrurile. Din pacate la altii doar dupa cautarea concursuri eram lider, iar dupa celeilalti doi termeni eram pe pozitia a II-a pentru concurs si pe pozitia a III-a pentru concursuri online.

Citește mai mult

Concursuri Online: Asa NU…

Toate concursurile sunt gandite astfel incat sa fie o investitie avantajoasa pentru organizatori si dupa mine a organiza concursuri online este o metoda mai avantajoasa de promovare decat folosirea clasicelor canale de promovare, dar aceste concursuri trebuie organizate cu cap, cu multa atentie si rigurozitate pentru a putea anticipa inca inainte de lansarea lor posibila evolutie si eventualele deraieri care ar putea duce la dispute intre concurenti sau chiar intre organizatori si concurenti.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, am asistat la concursuri la care organizatorii pareau mai degraba preocupati de cheltuirea bugetului alocat decat de rezultatele finale, si nu in ultimul rand de imaginea cu care ramane intiparit consumatorul in situatia in care lucrurile degenereaza si apar suspiciuni in timpul desfasurarii concursului sau rezultatele finale daca nu sunt indoielnice sunt cel putin discutabile din perspectiva celor care au luat parte la acel concurs.

Citește mai mult

Rezultate alegeri prezidentiale

Exit Poll-urile din turul doi al alegerilor prezidentiale de anul acesta l-au dat castigator drept presedinte al Romaniei pe Mircea Geoana. Traian Basescu se pare ca este cel care a pierdut desi el nu se recunoaste invins si spera ca finalizarea numaratorii voturilor sa intoarca rezultatele in favoarea sa.

Insa indiferent care va fi finalul anuntat de BEC, rezultatele atat de stranse, faptul ca s-a castigat la mustata va trebui sa dea de gandit oricui va ajunge in fotoliul de la Cotroceni.
Va trebui sa dea de gandit pentru ca rezultatele votului ne arata fara echivoc ca avem doua Romanii: una conservatoare, in care statul trebuie sa fie cel care rezolva problemele individului, si una reformatoare, in care statul trebuie sa creeze premisele evolutiei individului pe baza competitivitatii.

Citește mai mult

Productivitatea muncii: salarii egale pentru rezultate diferite ?

Toata lumea care munceste fie in sectorul bugetar, fie in sectorul privat, se asteapta ca de la an la an nivelul de salarizare sa creasca. Ca aceasta crestere vine de la sine, in urma unor negocieri personale sau a unor presiuni sindicale este mai putin important in contextul acestui articol.

Ceea ce vreau sa spun e ca aceste cresteri salariale sunt oarecum nejustificate cat timp nu sunt corelate cu cresterea productivitatii muncii pentru ca n-am prea vazut roman care sa fie mai productiv dupa ce i s-a marit salariul cu un procent oarecare. Exceptie fac doar avansarile in ierarhia muncii dar in acest caz vorbim de o altfel de productivitate (daca vrei sa ajungi sef in mod evident muncesti mai mult si ai mai multe resbonsabilitati). Si legat de capitolul productivitatea muncii mi se pare inechitabil salarii egale acordate celor aflate in posturi similare cat timp rezultatele obtinute sunt diferite.

Citește mai mult

Propriul tau sef sau angajat ?

Oare care o fi diferenta intre a fi angajat la patron sau a avea propria ta afacere ?

Raspunsurile depind de care parte a baricadei te afli. Daca esti angajat te uiti cu invidie la patron zicandu-ti in barba ca te exploateaza si te plateste prost. Dar oare stii ca pentru fiecare 100 lei pe care ii plateste ca salariu mai plateste taxe la stat pentru fiecare angajat de 60 de lei ? Adica pentru un salariu de 1.000 de euro ar trebui sa bage in buzunarul statului, daca esti angajat cu forme legale, vreo 600 de euro. Iar ca sa poata face toate acestea trebuie ca angajatul sa fie competitiv, adica sa produca suficient cat sa-si acopere salariul sau, darile la stat care trebuiesc platite in numele sau si e de preferat ca la final de luna sa ramana si un mic profit (n-am pus la socoteala alte cheltuieli pe care le are angajatorul in afara de salarii).

Citește mai mult