Periodic cei de la Trafic desfasoara studii demografice pentru site-urile inregistrate in sistem.
Anul acesta am avut curiozitatea sa iau la puricat rezultatele pentru cateva dintre site-uri ca sa vad cum sta concurenta in privinta publicului spectator insa am ramas profund dezamagit si ma intreb cat de concludente sunt aceste studii ?
Practic in rezultatele publicate sunt lucruri care se bat cap in cap: cum se poate sa ai studii superioare dar salariu minim pe economie pentru un muncitor necalificat dar sa-ti permiti un laptop ?
Cu o marja de eroare de +/- 5% din studiile pe care le-am conspectat situatia sta cam asa: 50% din cei care au completat studiile demografice desi declara ca au studii superioare, au un venit lunar mai mic de 700 lei, detin un laptop si acceseaza internetul de acasa. Daca n-ar fi fost partea cu accesarea internetului de acasa as fi fost tentat sa cred ca e vorba de laptopul de serviciu insa care e angajatorul ala care sa ofere asa ceva si un salariu de muncitor calificat.
Asadar cine-mi explica si mie paradoxul acesta din cadrul studiilor demografice ? Ceva nu se potriveste in acest puzzle…
La trafic.ro nimic nu e cum trebuie. Iti dai seama daca au completat 5 ca mine la viteza asa ceva … aia a fost. Complet esuat.
In cazul de fata nu cred ca cei de la Trafic au vreo vina… probabil e vorba despre romanul care ii place sa-si planga singur de mila… sau care-s intretinuti si la 30-40 de ani de parinti…
Nope, nu e vina lor. Majoritatea a declarat doar salariul de pe cartea de munca probabil, nu cel real – de aici contradictiile.
Sau poate totusi e posibil ca un absolvent cu studii superioare sa munceasca casier in Carrefour 🙁 sau mai rau in nu stiu ce magazin obscur de cartier…