Caldura mare, umbra putina si racoritoare din belsug

De sambata a venit canicula peste noi… cel putin in Brasov la umbra termometrul urca usor peste 30 de grade, ca la soare, la nivelul asfaltului temperatura trece lejer de 36 – 38 de grade Celsius (dimineata la ora 6:00 in Brasov erau deja 24 de grade). Iar prognoza nu este deloc incurajoatoare: se anunta minim 2 saptamani de canicula in toata tara.

In acest conditii romanii isi iau vacanta si fug pe la mare, pe la munte… sau unde li se pare lor ca e mai racoare. Cert e insa un lucru: daca n-ai plecat inca in concediu si muncestiu la birou fara aer conditionat e de preferat sa-ti iei laptopul, stick-ul de net mobil si sa o stergi in parc unde pe langa umbra mai poti avea parte din cand in cand de adierea vantului care pe asemenea temperaturi e o adevarata binecuvantare.

Si nu te mai uita din jumatate in jumatate de ora la traficului blogului, pe o astfel de vreme sigur e in cadere libera ca nu mai e nimeni nebun sa-si prajeaza creierul citind aberatiile de pe blogurile personale…

PS: Daca de obicei se recomanda minim 2 litri de lichide pe zi, acum se recomanda sa consumati racoritoare din belsug altfel riscati sa va dezhidratati si sa aveti halucinatii.