Update Notifier – cauta actualizare ale programelor instalate pe calculator

Update Notifier este un mic utilitar freeware care scaneaza calculatorul pentru a verifica ce programe aveti instalate si mai apoi va afiseaza o lista cu cele mai recente actualizari ale programelor respective.

Programul este util daca doriti sa fiti la zi cu cele mai noi versiuni ale programelor folosite. Teoretic o noua versiune de software ar trebui sa fie mai sigura, mai stabila si sa aiba implementate noi facilitati, dar toate aceste lucruri nu sunt oblicatorii. Nu de putine ori s-a dovedit ca noile versiuni al unui software n-au facut altceva decat sa mareasca consumul de resurse si sa devina mai dificil de utilizat. Din acest motiv decizia de a face un update la un anumit program va apartine in totalitate.

Update Notifier vine cu optiunea de a descarca direct programul pentru care doriti sa faceti update. De asemenea exista optiunea de a filtra ce tipuri de actualizari sa caute. Eu recomand ca in Filter Software sa lasati bifate doar 3 optiuni: Major Versions, Freeware Software si Updates.

Se misca destul de rapid si consuma putine resurse.