Ia Startul cu Blogal Initiative

In urma cu aproximativ o luna Cristian China-Birta, alias Chinezu, anunta Blogal Initative – o initiativa pe care multi dintre bloggerii marunti o asteptau.

Despre ce inseamna Blogal Initative las pe fiecare din cei interesati sa descopere, acum vreau doar sa anunt ca astazi s-a dat startul primei campanii Blogal Initative avand ca beneficiar BCR care doreste sa promoveze astfel un produs de refinantare.

Citește mai mult

Despre ipocrizia din A-Blogosfera

Nu trece zi in care sa nu fiu surprins de inconsecventa bloggerilor din A-List: astazi sustin un lucru si maine… uita ce-au spus cu o zi inainte si sustin exact contrariul. De fapt folosesc ocaua (mare sau mica) potrivita cu interesele de moment.

Faptul ca se contrazic de la o zi la alta e doar o metafora pentru a ilustra ideea. Intre doua idei contrare imbratisate de acelasi om pot trece cateva zile, cateva saptamani sau poate cateva luni insa concluzia e cam aceeasi: ajung sa linga ceea ce au scuipat.

Citește mai mult

Crin Antonescu se retrage din politica

Dupa ce a cersit bani pentru campania sa electorala* mai ceva decat pensionarul de la coltul strazii caruia nu-i ajunge pensia de medicamente si pentru a-si platit intretinerea, Crin Antonescu mai face o gafa electorala (in opinia mea) promitand romanilor ca daca va ajunge presedinte (daca va fi ales) va face tot ce-a promis ca va face dupa care, la sfarsitul mandatului, se va retrage din viata politica.

Practic prin aceasta declaratie Crin Antonescu ataca o coarda sensibila a poporului roman si doreste sa pozeze intr-un presedinte sacrificat pentru binele romanilor. Insa in spatele acestei declaratii eu vad o anumita stare de nesiguranta si incertitudine in ceea ce priveste rezultatele votului.

Citește mai mult