Cui îi este frică de Black Friday?

Black Friday 2018

Din 2011 și până astăzi asistăm în luna noiembrie la un mare eveniment de shopping cunoscut mai ales pentru denumirea în limba engleză, Black Friday adică Vinerea Neagră în traducere cuvânt cu cuvânt. Dar ce este sau cine este acest Black Friday? Memoria internetului păstrează o duzină de informații povestite și repovestite după priceperea fiecăruia. … Citește mai mult

Huawei P10 Lite, Huawei P10 sau Huawei P10 Plus

Huawei P10 Lite

După ce-am scris articolul despre Huawei P10 am observat în Google Webmaster Tools că oamenii ajung să citească articolul căutând nu doar Huawei P10 ci și Huawei P10 Lite – fratele mai mic al Huawei P10 sau Huawei P10 Plus – fratele mai mare al Huawei P10.

În ceea ce privește specificațiile diferențele dintre Huawei P10 Lite, P10 și P10 Plus se pot studia pe GSM Arena așa că nu voi intra în detalii.

Citește mai mult

Huawei P10, Android în haine de iPhone

Huawei P10

În urmă cu un an sau poate 2 ani, nu mai rețin exact când, făceam o glumă pe Facebook scriind că dacă vrei să epatezi în cercurile prin care te învârți să-ți cumperi un smartphone Huawei P9 (sau Huawei P8) și toată lumea, dar absolut toată lumea, va fi convinsă că ai iPhone.

Remarca mea de atunci era o ironie adresată celor care înjură Apple de dimineață până seara și probabil o fac chiar și noaptea prin somn, dar în ascuns visează să fie posesorii unui iPhone.

Citește mai mult

AVON – impresii personale

AvonCand au aparut prima oara Avon in Romania l-am privit cu suspiciune… se intampla in 1997 si suspiciunea venea de la faptul ca produsele lor nu se regaseau in magazinele traditionale!

Ba mai mult in timpul facultatii aveam colege care erau reprezentante Avon: sa fii reprezentant Avon iti dadea atunci un statut deosebit, dovada si faptul ca acele colege erau mereu in centrul atentiei si in fiecare saptamana veneau cu geanta plina de produse Avon.

Produsele Avon se vindeau ca painea calda, se faceau liste de asteptare si se astepta sosirea urmatorului colet cu produse ca painea calda. Dar faptul ca nu le gaseam in magazine alaturi de alte produse ma facea sa nu privesc cu ochi buni tot ceea ce avea legatura cu Avon.

Sincer mi se parea doar un moft al reprezentantelor sexului slab de a cumpara produse Avon in ideea de a face parte dintr-un club privat si pe care ele il considerau select.

Multa vreme pentru mine Avon a insemnat o alta afacere de tip MLM care promoveaza produse dubioase (aceasta in conditiile in care nu folosisem vreun produs Avon).

Citește mai mult

Spatii Comerciale

Spatii Comerciale este un proiect marca Imobiliare.ro lansat, dupa cum am aflat de pe blogul de imobiliare, in data de 14 decembrie 2013.

Spatii Comerciale se doreste a fi un portal dedicat (business-to-business) pe segmentul birouri, spatii comerciale si industriale sau terenuri pentru investitii, separand astfel anunturile imobiliare rezidentiale de anunturile pentru spatii comerciale.

Pe scurt, avantajul unui astfel de portal este acela ca reduce timpul cautarii unui spatiu adecvat activitatii unui antreprenor la cateva click-uri si concentreaza intr-un singur loc majoritatea anunturilor dedicate inchirierii, vanzarii sau cumpararii de spatii comerciale.

Citește mai mult

Roviniete

eMAG a intrat si pe piata rovinietelor pe langa cea a asigurarilor RCA. Rovigneta o poți comanda online, simplu, oriunde te-ai afla! Livrare imediată pe email! Toate taxele incluse în tariful afișat! Rovigneta e obligatorie pentru orice călătorie cu mașina în România! Comandă rovigneta simplu: selectezi tipul autovehicului, data de început și perioada de valabilitate. … Citește mai mult

BlackBerry Z10 in teste

Orange pune la bataie 25 de smartphone-uri BlackBerry Z10 pentru a fi testate de public timp de doua saptamani.

E o initiativa curajoasa… spun aceasta deoarece actiunea de selectare a celor 25 de norocosi se face prin intermediul unui concurs: spui de ce-ti doresti sa testezi noul BlackBerry Z10 si pe 7 martie 2013 afli daca vei fi unul din cei 25 de norocosi care vor testa acest smartphone la ei acasa.

Insa mi se pare ciudat un lucru: ti se cere sa spui un motiv pentru care doresti sa testezi acest smartphone dar desemnarea celor 25 care vor testa smartphone-ul se va face prin tragere la sorti si nu vad unde este logica.

Citește mai mult

Touch me…

Conceptul de touch-screen nu este atat de nou pe cat este de cunoscut publicului larg ci are o vechime de aproape jumatate de secol, prima interfata bazata pe tehnologia touch-screen fiind realizata la CERN la inceputul anilor ’70 a secolului trecut.

Cu toate acestea noi, muritorii de rand, am inceput sa ne bucuram de beneficiile interfetelor tactile (touch-screen)  doar de aproximativ 5 – 6 ani in urma (cei mai norocosi au putut face aceasta de la jumatatea anului 2007).

Cele mai cunoscute tehnologii touch-screen sunt: touch-screen rezistiv si touch-screen capacitiv.

Citește mai mult