Super Bingo Metropolis Phishing

Se pare ca Super Bingo Metropolis a aprins imaginatia baietilor destepti care, dupa ce au epuizat lista bancilor romanesti in numele carora trimiteau mesaje de tip phishing, s-au reprofilat spre ceea ce de aproape jumatate de an a aprins si imaginatia romanilor naivi dornici de imbogatire peste noapte cu un efort minim.

Asa se face ca in week-end primesc un mesaj in care sunt anuntat ca am castigat 1.000 de lei la minunatul joc de noroc Super Bingo Metropolis, care mie personal imi sta in gat si nu numai acolo…

Citește mai mult

Atentie !!! Naivi la orizont !

Acest articol face parte din ciclul de patanii „N-am participat, dar am castigat !” pentru ca nu trece luna fara sa vad prin presa sau la televizor oameni saraci cu duhul care se plang ca au fost inselati in urma unor promotii fictive puse la cale de catre baietii destepti.

Cum e posibil asa ceva ? Pai destul de simplu: primesti un telefon, de obicei cu numar ascuns, prin care esti anuntat ca in urma unei promotii organizate de operatorul de telefonie mobila X, Y sau Z si producatorul sau dealerul auto A, B sau C esti fericitul castigator al unei masini in valoare de 10.000 de euro. Tu, daca esti mai natang din fire, nu te intereseaza altceva decat cum sa intri in posesia premiului de care ti s-a vorbit. Deja te gandesti ca Dumnezeu se indura si de cei mai saraci, si ca saptamana viitoare vei merge cu noua masina sa multumesti la biserica pentru acest noroc nesperat.

Citește mai mult