Voteaza Mircea Geoana SPAM

Surprize ! Surprize ! Dar nu cu Andreea Marin ci cu… Mircea Geoana:

Stimate Alegator,

Duminica, 6 Decembrie 2009 este o zi istorica pentru Romania. Este ziua cand partidul nostru, ca parte integranta din coalitia impotriva tiranului, va inlocui regimul Basescu. Va chem sa fiti prezenti la urne, alaturi de intreaga familie, in duminica cea mai importanta.

Ati aflat deja, desigur, de la televiziune si din presa, ca Partidul Social Democrat si-a asigurat sustinerea totala a Partidului National Liberal. Prin negocieri competente cu acestia, grupul nostru de negociatori a reusit sa formeze un Program de guvernare Anti-Basescu, astfel incat tara sa fie condusa cu pricepere, cu grija fata de avutia nationala si – de ce nu – cu dragoste fata de oamenii care ne-au fost alaturi. Va asigur si pe aceasta cale ca partidul nostru, va implementa imediat ce conditiile vor fi propice, Programul Social Democrat impotriva acestui tiran numit Basescu!

Dupa cum afirma si Presedintele nostru de Onoare, domnul Ion Iliescu, imi doresc ca acest mandat sa fie unul al linistii, al impacarii tuturor oamenilor din tara noastra, a adevaratului consens care sa-i uneasca pe Romani in normalitate. Imi doresc – si asa sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc! – sa duc mai departe stafeta celui mai competent Presedinte care a condus Romania, domnul Ion Iliescu. Ne-am saturat de atata scandal! Ne-am saturat de atata vrajba! Este momentul sa conducem Romanii, cu Romani, pentru Romani. Romanii merita un Presedinte Competent! Romanii merita un Presedinte al unei Singure Romanii, care sa uneasca, nu sa se amestece in treburile reprezentantilor poporului! Si cu voia si, de ce nu, cu votul dumneavoastra, eu voi fi acela.

De asemenea, va promit ca vom incerca sa desfacem ceea ce e de desfacut din „opera” fostului presedinte. Putem accepta mai putini parlamentari dar orice ar zice orisicine, nu putem accepta un Parlament cu o singura camera. Neintelegerile invocate dintre camere si drumul greoi al legilor sunt exagerari lipsite de rezonabilitate, care nu tin cont de interesul nostru national. Negociem cu partenerii nostri de guvernare o lista de nume foarte competente pentru functiile de ministrii, astfel incat sa ne apucam de treaba imediat, chiar in cazul in care nu vom ajunge la o intelegere clara privind rolul efectiv al domnului primar Klaus Iohannis. Si, slava Domnului, va asigur ca in partidul nostru nu ducem lipsa de competente!

Stimate domn/doamna,
Haideti impreuna cu noi ca sa infrangem dictatura crancena a lui Traian Basescu!
Haideti ca impreuna sa creeam O Singura Romanie! Haideti sa dam mandrei noastre Romanii Presedintele care-l merita!
Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Cu sinceritate, Mircea Geoana

Si aceasta in conditiile in care campania electorala trebuia sa inceteze de ieri ! JOSNIC, stimabililor sustinatori ai lui Mircea Geoana…

2 comentarii la „Voteaza Mircea Geoana SPAM”

  1. Dar ce parere ai de faptul ca neavasta-mea a primit azi o scrisoare personalizata in posta, fara timbru si adresata personal, semnata Mircea Geoana. Nu e cea din categoria anti-campaniilor si mai mult de atat, contine o icoana cu Maica Domnului si Pruncul. Fiind credincios sunt in mare dilema ce sa fac cu icoana, insa doar faptul ca decurge la astfel de metode imi da convingerea ca am ales bine alegand altfel decat pro-PSD.

    • Raspunsul la dilema o sa-l afli singuri… problema e ca prin aceasta suntem manipulati dar eu consider ca din respect fata de populatie in campaniile electorale nu trebuie amestecate politica cu religia…

Comentariile sunt închise.