Google Nexus One Spam Phone

Ieri Google a lansat un telefon care se vrea a fi ceva ce nu a mai vazut universul… Primul telefon Google cu nume de scena Nexus One a orgasmat pur si simplu mass-media si blogosfera romaneasca provacand un nou val de seo spam…

Lumea s-a grabit sa anunte mareata realizare Google cu speranta ca aceasta le va aduce ceva trafic si audienta pe site/blog. Ca nimeni, sau aproape nimeni, n-a adus nici un plus de valoare anuntului oficial si ca aproape stirile sunt trase la indigo nu a prea contat pentru cineva.

Eu personal ma simt sufocat in aceste zile nu de ceea ce inseamna Nexus One ci de falsa admiratie si apreciere vis-a-vis de un produs care, fie vorba intre noi, nu e decat un telefon HTC care ruleaza Android si este comercializat sub brandul Google.

Si nu inteleg de ce unii, ce se vor a fi numiti bloggeri, in locul unor opinii personale posteaza pe ceea ce se vrea a fi blog dar de fapt e doar un site realizat cu WordPress, doar stiri nedigerate cu subiecte si teme despre cred ca fac audienta si aduc trafic ?! Nu stiu cum sa spun dar parca e de-a dreptul penibil si jenant sa descoperi ca blogosfera se transforma incet si sigur intr-un imens agregator de stiri.

Si as intelege acest entuziasm bolnavicios daca dintre bloggerii care scriu despre aceste lucruri fara prea mult discernamant ar exista vreunul care si-ar permite asa ceva…

Sau poate mai exista unii care spera ca postand pe blogul ce se vrea a fi personal, stiri in nestire, vor ajunge ca pana la sfarsitul vietii lor sa-si permita un telefon Nexus One din monetizarea blogului…

Best regards !!!

7 comentarii la „Google Nexus One Spam Phone”

  1. PS: dezactiveaza-ti cache-ul ca nu ai chiar atat trafic sa iti omoare serverul si e de-a dreptul frustrant ba sa vezi comentarii, ba sa nu.

  2. Recunosc ca nu am bani sa-mi iau telefonul si nu stiu ce as putea face cu el. E suficient un telefon Nokia cu posibilitate de acces la Internet.

    • Eu am nevoie de un telefon cu care sa vorbesc si atat, ca pentru net mobil folosesc netbook-ul 🙂 care acum oricum e mai ieftin decat un Google Nexus One… 🙂

  3. Ca utilizator de telefoane HTC de vreo 5 ani (am schimbata vreo 4 patru – actualmente folosesc HTC HD) pot spune ca admiratia fata de partea hardware este perfect intemeiata. Cat priveste folosirea unui SO – Android este atat de buna pe cat de conectat doreste utilizatorul sa fie. Practic eficienta SO-ului este data de o conexiune foarte buna la internet si este exclusiv bazata pe Google. Astfel, telefonul Nexus One avand ca aliat un SO foarte nou, modern si usor personalizabil, un hardware puternic si cu un singur competitor direct (HTC HD 2) este un HIT urias pe piata…de aici si exaltarea tuturor vis-a-vis de lansare. Insa, perfect de acord cu tine ca sunt multi cei care viseaza in mod gratuit la aparate pe care nu numai ca ne le vor avea (cel putin nu din monetizarea blogului) dar nici nu le-ar fi de folos.
    Bafta

Comentariile sunt închise.