Surprizele Iernii de la Orange

Se pare ca cei de la Orange nu stau cu mainile in san si incepand de ieri par sa fi intrat in atmosfera sarbatorilor de iarna.

Astfel site-ul Orange gazduieste o sectiune de speciala de tipul o singura zi – o singura oferta, numita Surprizele Iernii in care gasim in fiecare zi cate o oferta de telefoane mobile mai mult sau mai putin avantajoasa. Pe deoparte oferta e avantajoasa deoarece preturile par a fi destul de bune (astazi de exemplu smartphone-ul Blackberry 8900 costa numai 1 euro), partea mai putin avantajoasa e insa faptul ca achizitia nu se poate face decat cu activarea unei extra-optiuni (astazi optiunea costa 15.64 euro/luna). Se pare insa ca exista si oameni care privesc jumatatea plina a paharului caci in momentul in care am incercat sa-l comand produsul nu mai era pe stoc.

Ieri a fost ziua telefoanelor cu sistem de operare Android, 30% reducere la achizitionarea unui astfel de terminal desigur la pachet cu un abonament Orange. Maine e ziua telefoanelor pentru EA, asa ca stati cu ochii pe Surprizele Iernii si poate scapati mai ieftin cu cadoul de Mos Nicolae.

Eu voi sta cu ochii pe Surprizele Iernii de la Orange ca nu se stie niciodata ce-mi doresc cadou !